η Bio2You σας

122

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Bio2You

από τη Λετονία με αγάπη

letoniaΗ Bio2You είναι μια νεοσύστατη εταιρεία καλλυντικών με βάση τη Ρίγα της Λετονίας. Η Λετονία είναι μια χώρα της Βαλτικής, που εκτός του ότι αποτελεί ένα τεράστιο φυσικό πάρκο, με περισσότερο από το 50% της περιοχής να καλύπτεται από δάση κωνοφόρων, μπορεί να περηφανεύεται και για μια χιλιετή παράδοση στην ευεξία και τη φυσική καλλυντική περιποίηση. Ο προσανατολισμός των Λετονών στην οικολογία και τον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής είναι εμφανής για όποιον επισκεφθεί την πρωτεύουσα της χώρας, τη Ρίγα, όπου υπάρχει σε κάθε εμπορικό κέντρο και κεντρικό δρόμο της πόλης ένα κατάστημα πώλησης βιολογικών καλλυντικών ή τροφίμων.

Τα προϊόντα της Bio2You γεννήθηκαν στο κέντρο αυτής της φιλοσοφίας και συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες (πιστοποιημένα με το σήμα ICEA), με τις τελευταίες ανακαλύψεις της επιστήμης στον τομέα των καλλυντικών.

Η Bio2You δημιουργήθηκε για να μπορέσετε να απολαύσετε τη φυσική σας ομορφιά μέσα από τη θεραπευτική ενέργεια της φύσης και τη σοφία της επιστήμης. Η Bio2You με μια σειρά προϊόντων με βάση το ιπποφαές, μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε τις ιδιότητες που μας προσφέρει το υπέροχο αυτό φυτό. Οι ειδικοί της Bio2You δεν μας υπόσχονται απλώς την παρασκευή μιας υψηλής ποιότητας καλλυντικών, αλλά το ότι αυτό το κάνουν με όλη τους την καρδιά και τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Καθημερινά, τα προϊόντα Bio2You μεταφέρουν τη δύναμη του ιπποφαούς στο σώμα και το δέρμα μας σε κάθε στάδιο της ζωής μας αποδεικνύοντάς μας ότι τα βιολογικά καλλυντικά, εκτός από αγνά, μπορούν να είναι αποτελεσματικά και σύγχρονα.

επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μητρικής εταιρείας >>>

900px-orangeline


omega3-6serumΚαλύτερο Καλλυντικό του 2011 το Βιολογικό Σέρουμ αντικαταθλιπτικό του δέρματοςshape_1_vieta10

Το Βιολογικό Σέρουμ αντικαταθλιπτικό του δέρματος με Ω3 -6 της Bio2You ήταν το καλύτερο καλλυντικό της χρονιάς στον ετήσιο διαγωνισμό του αγγλικού περιοδικού «Shape» για το 2011.

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού το σέρουμ λειτούργησε σαν μια επίσκεψη σε αισθητικό! Το δέρμα έγινε λαμπερό και απαλό και ο τόνος του δέρματος βελτιώθηκε.

Σύμφωνα με τους συντάκτες, το σέρουμ δίνει μια άμεση λάμψη υγείας στο πρόσωπο, ενώ διαθέτει ένα υπέροχο άρωμα.